Sobre mi

Quan em demanen d’on soc sempre dic que d’Ares del Maestrat, però el cert és que hi ha molts llocs que em trobo com a casa, bàsicament entre el Maestrat, Els Ports i el Bages.

Soc llicenciat en química per la Universitat Jaume I de Castelló (1997) i exerceixo de professor de secundària des de 1999 en l’especialitat de física i química. Com a tal he treballat a Catalunya (INS d’Auro a Santpedor, INS Pius Font i Quer a Manresa i INS Els Alfacs a la Ràpita) i al País Valencià (IES Els Ports a Morella i IES de Vilafranca a Vilafranca). Actualment faig d’assessor del Pla Digital Educatiu des del CEFIRE de Vinaròs.

Com a docent he participat en diferents equips de treball com ara l’Equip Lacenet al Bages i l’Equip TIC de l’ICE de l’UAB a banda d’haver exercit de consultor de química per a la UOC en el curs de preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

D’altra banda participo en diferents col·lectius com ara:

D’aficions en tinc un grapat, massa com per llistar-les, però si en destaca una és fer paret de pedra seca.

En aquest espai web trobareu un recull d’articles que he publicat en diferents mitjans, publicacions en solitari o acompanyat, entrevistes, ressenyes de llibres i reflexions que a mode de blog van eixint sense cap periodicitat concreta i a les quals esteu convidat/des a comentar si us fa comboi.

Sigueu benvinguts/des