Política de privacitat

Qui soc

L’adreça d’aquest web és: https://www.jordimarin.cat

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al web, es recopilen les dades que se mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per tal d’ajudar en la detecció d’spam.

Una cadena anònima creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al serveici de Gravatar per tal de veure si l’estàs fent servir. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible ací: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del vostre comentari, la imatge del vostre perfil és visible per al públic en el context del vostre comentari.

Formulari de contacte

Les dades recollides a partir del formulari de contacte d’aquest lloc web no són emmagtzemades en cap arxiu d’aquest lloc i són esborrades tan bon punt s’ha respost a l’usuari a través de l’adreça de correu electrònic del propietari del lloc.

Quant de temps es conserven les teues dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seues metadades se conserven indefinidament. Això és per a què es puguen reconéixer i aprovar comentaris succesius automàticament, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Quins drets tens sobre les teues dades

Si heu deixat comentaris en aquest lloc web, pots sol·licitar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que hi ha sobre vosaltres, incloent-hi qualsevol dada que hagueu proporcionat. També podeu sol·licitar que s’elimine qualsevol dada personal vostra. Això no inclou cap dada que haja de ser conservada amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

On s’envien les dades

Els comentaris dels visitants poden ser revisats per un servei de detecció automàtica d’spam.