Aquesta entrada és una rectificació de l’entrada homònima que vaig publicar el 14 de febrer. En aquella entrada comentava la floració d’un cirerer a mitjans de febrer, cosa que era del tot incorrecta i esmeno amb aquesta entrada d’avui.

El cirerer en qüestió està al costat del fotografiat en aquell moment i ha florit aquesta setmana passada, és a dir, un mes després. Amb tot, prompte tenint en compte que acostumen a florir a l’abril. L’error, tot i conèixer perfectament tots dos arbres, va vindre donat per les presses en agafar un arbre per l’altre (es troben de costat). Siga com siga, una errada flagrant que cal corregir. L’arbre fotografiat al febrer és un ametller i, si us hi fixeu, a la fotografia del febrer s’hi veuen fins i tot ametlles! El cirerer està al seu costat i és el que podeu veure a la fotografia d’avui.

Tots dos es troben en un pati al costat de la carretera i ha estat ara que el que creia que eren dos cirerers han resultat ser un cirerer i un ametller. Bé, ara no, ho han estat sempre, lògicament, però sovint acabem considerant coses que no són, com ara que hi havia dos cirerers on només n’hi ha un. Una mostra de com allò que tenim preconcebut ens enganya fins a extrems impensables… perquè no serà perquè no hem plegat ametlles!

Així que disculpes per la confusió. La resta del contingut de l’entrada del 14 de febrer, però, continua ben vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *